Doe mee en scoor!

 

Zet jij je al ergens voor in? Voor je bejaarde buurvrouw of scoutingclub? Nee? Dan is het niet onwaarschijnlijk dat je je afvraagt hoe jij kunt bijdragen aan je omgeving en een betere wereld. Hoe je iets meer kunt betekenen dan je nu al doet.

 

Sommige zaken zijn onbetaalbaar. Tijdens de crisis is dit zelfs letterlijk op te vatten: de sportvereniging wordt te duur. Maar ook figuurlijk, omdat de passie in het vrijwilligerswerk ongekend is.  Je spant je immers niet voor niets gratis in. Dat doe je omdat je ergens hart voor hebt, iets de moeite waard vindt. Vrijwilligers zorgen ervoor dat mensen minder eenzaam zijn, dat sporters topsporters kunnen worden. Ze zorgen voor meer veiligheid op straat, bijvoorbeeld met buurtvaders en straatcoaches.

Maar ze staan ook klaar bij evenementen, bijvoorbeeld met de onmisbare EHBO-post.

 

Nederland telt maar liefst 5,5 miljoen vrijwilligers die zich sporadisch tot dagelijks inzetten voor anderen. Goede kans dus dat jij daar één van bent. En als je dat nog niet doet, is het niet onwaarschijnlijk dat je je al langere tijd afvraagt hoe jij kunt bijdagen aan een betere wereld.

 

En het leuke is; je doet het alleen voor iemand anders. Je doet het ook voor jezelf! Voor de lol, om je vriendenkring uit te breiden, voor je cv, voor het goede gevoel, om je belevingswereld te vergroten. Er is dus zeker ook iets waar jij je passie in kwijt kunt.

 

meld-je-aan-als-vrijwilliger

 

Help Stichting Pro-Respect als vrijwilliger en scoor samen met ons voor méér RESPECT in het voetbal!

Help Stichting Pro-Respect als vrijwilliger en scoor samen met ons voor méér RESPECT in het voetbal!

 

Columnisten gezocht

 

Stichting Pro-Respect zoekt ter versterking van ons team nieuwe columnisten! Iets voor jou?

Als columnist voor Stichting Pro-Respect:

  • schrijf je herkenbare columns vanuit je eigen ervaringen over voetbal en andere sporten of het dagelijks leven.
  • schrijf je voor een leuk lezerspubliek met op dit moment meer dan 16.000 volgers.
  • heb je de kans je schrijverskwaliteiten te etaleren en uit te breiden

Interesse? Mail dan je naam, leeftijd en achtergrond en een column of blog (300-500 woorden) als voorbeeld naar info@pro-respect.nl

Vind je het wel leuk om te schrijven, maar heb je geen tijd, zin, inspiratie, etc. om iedere week of maand een column te schrijven? Ook dan mag je gerust een column insturen.

Heb je veel leuke ideeën maar ben je geen schrijfwonder? Geen nood, ons team staat voor je klaar en sleept je er doorheen.

Dus reageer snel!