BENEFIETWEDSTRIJD TER NAGEDACHTENIS AAN RICHARD NIEUWENHUIZEN

 

BENEFIETWEDSTRIJD VOOR HET GEZIN VAN RICHARD NIEUWENHUIZEN.

STEUN HET GEZIN DOOR NAAR DEZE WEDSTRIJD TE KOMEN, NOG MAAR 1 DAG OM KAARTEN TE BESTELLEN!!

benefiet

Ter nagedachtenis aan grensrechter en voetbalvader Richard Nieuwenhuizen die eind vorig jaar tragisch om het leven werd gebracht tijdens de uitoefening van zijn hobby organiseren SC Buitenboys een benefietwedstrijd waarvan de opbrengst wordt geschonken aan de familie van Richard:  Xandra, Jamie, Alain en Mykel.

SC Buitenboys spelen deze wedstrijd tegen de Ex-Internationals deze hebben zich bereid getoond in deze bijzondere wedstrijd het op te nemen tegen Buitenboys. Grote namen zijn van de partij zoals Ronald en Frank de Boer, Edwin van der Sar, Pierre van Hooijdonk,  Giovanni van Bronckhorst, Aron Winter, en vele andere grote namen hebben hun medewerking toegezegd !! Almere City FC heeft voor deze unieke wedstrijd haar stadion belangeloos beschikbaar gesteld.

De wedstrijd wordt op vrijdag 26 april gespeeld en begint om 20:00 uur. 

KLIK OP ONDERSTAANDE LINK OM RECHTSTREEKS NAAR DE KAARTVERKOOP TE GAAN !!

www.buitenboys.nl/kaartverkoop 

SC Buitenboys is er trots op dat ze deze bijzondere wedstrijd met hulp van velen mogelijk kunnen maken en rekenen op een fantastische en sportieve belevenis waarbij iedereen op respectvolle wijze Richard kan herdenken en zijn gezin financieel kan steunen.

stopgeweld

24 april 2013, 18:43


Leave a Reply